Mikromedia for PSoC 5LP

Stok Kodu
MIKROE-1448
5.537,76 TL
PSoC 5LP için MultiMedia Kartı
 
mikromedia kartı CY8C5868AXI-LP035 mikrodenetleyicisinin kullanıldığı küçük boyutlu geliştirme kartıdır. Kart üzerinde; dokunmatik panelli 320x240 Renkli TFT ekran, MMC yuvası, Stereo codec, 3.5mm kulaklık girişi, şarj ve güç işaret ledleri ve diğer çevre birimleri bulunmaktadır. Bu kartı, hayal gücünüzü ve programlama yeteneğinizi kullanarak taşınabilir USB MP3 player, kalp grafiği monitörü, dokunmatik tabanlı uzaktan kumanda, cep tipi oyun istasyon ve el terminali gibi bir çok uygulamaya dönüştürebilirsiniz.
 

 
KART ÜSTÜNDEKİ DONANIMLAR
 
 
 

  1. Bağlantı Noktaları
  2. TFT 320x240 Ekran
  3. USB Mini-B Konnektörü
  4. Şarj İşaret LEDi
  5. LI-Polimer Batarya Konnektörü
  6. 3.5mm Kulaklık Konnektörü
  7. Güç Kaynağı Regülatörü
  8. FRAM
  1. Reset Butonu
  2. VS1053 Stereo MP3 Coder/Decoder
  3. CY8C5868AXI-LP035 Mikroişlemci
  4. Accelerometer
  5. Kristal Osilatör
  6. Güç İşaret LEDi
  7. microSD Kart Yuvası
  8. MikroProg Konnektörü
  9. Cortex Debug Konnektörü


 
ÖZELLİKLER
 

MULTIMEDIA MODÜLLERİ
 
Yüksek performanslı dokunmatik ekran ve Stereo MP3 Codecli 320x240 TFT ekran size multimedia uygulamaları oluşturmak için gerekli desteği verir. 

CEBE SIĞACAK KADAR KÜÇÜK
 
Kart, son derece küçük ve kullanışlı olması amacıyla özenle tasarlanmıştır. Maksimum verim elde edilmesi için en kaliteli bileşenler ve 4 katmanlı PCB kullanılmıştır.
 
DAHİLİ PİL ŞARJI
 
Baterileri USB Port'undan doğrudan şarj edebilirsiniz. Ek olarak elektronik ve pahalı adaptörler gerektirmez. Sadece kabloyu bağlayın ve gerisini karta bırakın.
 
YETERLİ DEPOLAMA ALANI
 
Uygulamalarınızda kullanabilmeniz için fotoğrafları, sesleri ve diğer medya dosyalarını microSD karta kaydedebilirsiniz. Mikroişlemcinin dahili hafızasını genişletmek için 2MBit FRAM kullanabilirsiniz.
 

 
NASIL PROGRAMLANIR?
 

1. BOOTLOADER İLE PROGRAMLAMA
 
Varsayılan olarak cihazın içine önceden programlanmış USB-HID bootloader ile mikrodenetleyiciyi programlayabilirsiniz. Bilgisayardan mikrodenetleyiciye .hex dosyasını aktarmak için, PSoC® Programmer™ ve PSoC® Creator™ yazılımını kurmanız yeterli olacaktır. Detaylı anlatım dökümanlar kısmında mevcuttur.

 
 
2. MIKROPROG İLE PROGRAMLAMA
 
mikroProg™ for PSoC® 5LP programlayıcı, PSoC® programmer™ yazılımı and PSoC® Creator™ yazılımı ile mikrodenetleyiciyi programlayabilirsiniz. mikroProg™ programlayıcıyı geliştirme kartına bağlamak için CN6 konnektörü kullanın. Kart, ayrıca harici programcıları ile kullanılabilecek bir Cortex Debug konnektörü (CN3) içerir. mikroProg™ hakkında detaylı bilgi almak için mikroProg™ ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 
PAKET İÇERİĞİ
 

 
DÖKÜMANLAR
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın! LÜTFEN Sorularınızı bu alana yazmayınız. Sorularınız için info@elektrovadi.com
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
2.622,80 TL + KDV
KDV dahil 3.147,36 TL
Mikromedia for PSoC 5LP MIKROE-1448
Mikromedia for PSoC 5LP

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.